Begeleiding en Dagbesteding

Soms wordt tijdens de behandeling duidelijk dat het prettig is als er blijvende aandacht en steun is voor waar iemand tegen aanloopt. Pas dan wordt het mogelijk om te groeien in wie je bent, om weer vorm te geven aan je leven op de manier die bij je past. Kortom je hebt behoefte aan ondersteuning in plaats van behandeling. Dan is het mogelijk om ambulante hulp aan te vragen.

Als je in Raalte, Wijhe of Dalfsen woont dan is het mogelijk om, als je daarvoor een indicatie hebt gekregen, EvenZicht te benaderen voor ambulante ondersteuning thuis. Ook is het mogelijk om dit via een PGB (persoonsgebonden budget) te realiseren. Onze expertise ligt op het gebied van diverse psychische problemen, maar in het bijzonder op het gebied van autisme, trauma en persoonlijkheidsdynamiek. Hoewel de problemen de aanleiding zijn voor het vragen van ondersteuning, zijn de kansen tot groei onze focus van de ondersteuning. Immers het gaat om groeien in wie je bent.

Daarnaast hebben we in Wijhe hebben een locatie waar het mogelijk is om gedurende een bepaalde periode 1 – 3 dagen per week je dag op een zinvolle manier te leren invullen, van betekenis te zijn voor jezelf en voor de ander. In de groep aan de slag, zoeken en ontdekken. Als je denkt dat een afgebakende periode van dagbesteding voor jou passend is om verder psychisch te herstellen dan kun je je hiervoor ook bij EvenZicht aanmelden. Ook hiervoor geldt dat dit kan als je inwoner bent van de gemeente Wijhe, Raalte of Dalfsen en als je hiervoor de passende indicatie hebt of als je dit kan financieren vanuit je PGB.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar