Marjette Driest

Mijn naam is Marjette Driest en ik werk als psycholoog bij EvenZicht.
Sinds februari 2022 ben ik betrokken bij deze instelling. Binnen EvenZicht kan je mij tegenkomen als individueel behandelaar, groepstherapeut en bij de DagBeleving.
Gedurende de master klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik mij gericht op diagnostiek en behandeling van psychische problematiek en de theoretische achtergrond daarvan.

Wanneer je kampt met psychische klachten, kan het zwaar zijn om te moeten roeien met de riemen die je op dat moment hebt. Therapie is dan een moedige stap. In dit proces kan je van mij een analytische, zorgvuldige en nuchtere benadering verwachten. Verder hecht ik waarde aan een gelijkwaardige, behandelrelatie. Van daaruit maak ik onderwerpen bespreekbaar die opvallen in onze gesprekken, met als doel dat jij verder komt in je herstel. Hierin is wederzijds respect het uitgangspunt.

Ik ben benieuwd naar wie jij bent, wat jou drijft. Kortom, ik ben geïnteresseerd in meer dan alleen de klachten die op dat moment bij jou op de voorgrond staan. Dit proces doorlopen we samen, in jouw tempo. Met als uiteindelijke doel dat therapie overbodig geworden is en jij in staat bent te roeien met de riemen die jij je in dit proces eigen gemaakt hebt.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar