Ingrid Neelis

Mijn naam is Ingrid Neelis en ik ben vanaf februari 2023 binnen EvenZicht werkzaam als Ervaringsdeskundige GGZ.

Na jarenlang te hebben geworsteld met het leven en hiervoor verschillende behandelingen te hebben gevolgd heb ik in 2021 de diagnose ASS gekregen. Sindsdien heeft mijn herstel een enorme vlucht genomen en heb ik de opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige gevolgd.

Mijn ervaring ligt met name op het gebied van ASS, trauma en hechtingsproblematiek, maar het belangrijkste is dat ik vanuit eigen ervaring weet hoe het is om heel diep in de put te zitten en van hieruit een herstelproces door te maken.

Als professioneel ervaringsdeskundige wil ik er graag voor je zijn en je waar ik kan ondersteunen bij jouw eigen proces. Bij mij kun je herkenning, begrip en een luisterend oor vinden. Daarnaast kan ik als ervaringsdeskundige vanuit cliëntperspectief meedenken binnen de organisatie. Ik denk graag in mogelijkheden in plaats van in beperkingen en deze denkwijze kan ik optimaal inzetten binnen EvenZicht. Ik heb binnen deze praktijk zelf mijn herstelproces doorgemaakt en ben enorm enthousiast over de werkwijze binnen EvenZicht. Ik ben dan ook blij dat ik me mag gaan inzetten voor deze mooie organisatie.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar