Jiska Jansen

Hoi! Mijn naam is Jiska Jansen, samen met mijn vriend en zoontje woon ik in Raalte. Sinds september 2023 werk ik met veel plezier bij EvenZicht op de DagBeleving als sociotherapeut. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op een klinische afdeling in de GGZ. Daar heb ik veel mogen leren en heb ik kunnen ontdekken wat ik belangrijk vind in mijn werk als hulpverlener.

Ik kijk, denk en loop graag met je mee in jouw proces. Daarbij help ik je ook herinneren aan de dingen die wel goed gaan, omdat deze focus soms lastig is wanneer er veel speelt in jouw leven. Ik vind het belangrijk dat iedereen écht zichzelf mag zijn en de ruimte krijgt om te ontdekken wat dat inhoudt. Ik geniet van de stappen die ik mensen zie zetten en ik voel me vereerd dat ik daar onderdeel van uitmaak. Er is bij mij ruimte voor serieuze gesprekken, maar humor mag ook zeker niet ontbreken.

Wanneer je op zoek bent naar een plek om te doen, te ervaren, te ontdekken en uit te proberen, dan is de DagBeleving de perfecte plek! Dat ik daar samen met mijn collega’s onderdeel van uit mag maken, vind ik bijzonder! Wie weet tot ziens!

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar