Rianne Strijdveen

Hai! Ik ben Rianne, 40 jaar en ik werk sinds november 2023 als uitvoerend behandelaar bij EvenZicht. Ik woon al jaren met mijn vriend, onze zoon en dochter (10 en 7) in het dorpje Mariënheem. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met bootcampen en hardlopen. En ik houd ervan om brood en andere lekkere dingen te bakken. 

Sinds mijn afstuderen als sociaal pedagogisch hulpverlener in 2005 heb ik gewerkt bij Interakt Contour met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Daarin heb ik me ontwikkeld door diverse scholingen te volgen zoals ACT, CGTw en psychotraumahulpverlening.

Mijn ervaring en passie liggen vooral op het stuk om jou te helpen te dealen met dát wat er is. Hoe ga je verder als blijkt dat je geen invloed hebt op de situatie? Dat is een gezamenlijke zoektocht waarbij ik je graag help. Ik vind het belangrijk om te zoeken naar waar jouw krachten liggen en hoe je die kunt verstevigen om de lasten, die er nou eenmaal zijn, te dragen.

Ik ben als persoon daadkrachtig, maar ook rustig en onbevooroordeeld. Ik vind het heel belangrijk dat ieder mens zich gezien voelt en de aandacht krijgt die het verdiend. Daarom voel ik me ook enorm thuis bij EvenZicht en ontmoet ik je graag daar als jij een hulpvraag hebt!

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar