Groeien in wie je bent.

Sinds maart is EvenZicht begonnen met de DagBeleving. De DagBeleving is een deeltijdbehandeling die aangeboden wordt aan clienten van EvenZicht.

Soms blijkt namelijk dat de individuele therapie, één contact per week niet genoeg is om de doelen die we hebben gesteld te behalen. Je hebt behoefte aan meer, aan doen, bezig zijn, leren van elkaar, aan oefenen met elkaar, aan elkaar spiegelen. Je wilt groeien in wie je bent en. hebt daar ruimte en tijd voor nodig. De DagBeleving van EvenZicht is een plek waar dat kan.

De DagBeleving wordt op dit moment aangeboden op dinsdag, woensdag en donderdag. Hoeveel dagen je kunt aansluiten en op welke manier verschilt per persoon en hangt samen met jouw individuele traject. Samen met de behandelaar van EvenZicht kijk je naar wat wenselijk, nodig en haalbaar is.

De DagBeleving is een plek waar je op een zingevende manier je dag kunt vullen. Dit betekent aan de slag met én voor elkaar. Met elkaar omdat juist door in contact te zijn met de ander je kan groeien, ontdekken wie je bent en omdat samenwerking kan zorgen voor mooie, nieuwe en onverwachte ontwikkelingen. Voor elkaar omdat we niet een eiland willen zijn maar iets willen bijdragen aan de maatschappij.

Juli 2021: De DagBeleving van EvenZicht staat feitelijk nog aan het begin van haar ontwikkeling. De eerste ervaringen zijn meer dan positief. Dus we gaan door. We zijn zelfs op zoek naar een extra locatie in de buurt zodat we meer mensen de kans kunnen bieden om aan te sluiten. Ook zijn we op zoek naar collega’s die mee willen denken en doen, naar vrijwilligers die willen helpen, naar jou! We willen het samen doen.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar