Wachtlijst

Op dit moment is er bij EvenZicht een korte wachttijd van 2 maanden, wel kan het zijn dat i.v.m. gemaakte afspraken door een verzekeraar de wachtlijst voor een specifieke verzekeraar anders is. We raden u daarom aan altijd even contact met ons op te nemen als u weet wat de wachttijd voor u persoonlijk is.

Voor cliënten van Zilveren Kruis, VGZ en Menzis geldt een cliëntenstop ivm de financiële afspraken die de verzekeraar met ons heeft gemaakt. Bent u bij deze concerns of één van de dochters verzekerd dan kunt u zich wel op de wachtlijst voor 2025 laten plaatsen. We nemen dan eind 2024 contact met u op om de exacte wachttijd te bespreken.

Moet u door omstandigheden toch langer wachten, dan kijken wij – als u dat wilt – samen met u hoe u de wachttijd het beste kan overbruggen. We kunnen bijvoorbeeld e-health inzetten of een werkboek waar u al mee aan de slag kan gaan. Tevens kan lotgenotencontact helpend zijn. Ook kan het zijn dat we in overleg met u al besluiten tot een intake zodat we een betere inschatting kunnen maken van wat nodig is en u bij het verstrijken van de wachttijd ook direct op een goede manier kunt starten. Tevens bespreken we direct bij aanmelding al de mogelijke kosten die aan een traject verbonden zijn zodat u dat mee kunt nemen in uw overwegingen.

Kortom wachten betekent wat ons betreft niet ‘geen contact’, maar samen zoeken naar wat en hoe dan wel.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar