Maartje de Vries

Hallo! Ik ben Maartje, 41 jaar oud. Getrouwd en moeder van twee dochters (13 & 15 jaar). Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij Evenzicht als psycholoog. Ik heb gekozen voor deze kleinschalige organisatie omdat ik graag werk met gedreven mensen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik in mijn werk de ruimte krijg om de ander te leren kennen en vanuit daar samen tot een goed plan te komen.

Als mens sta ik positief in het leven. Ik heb geleerd om dankbaar te zijn voor de mooie dingen in het leven en tijd te nemen voor de moeilijkere situaties en emoties. Deze mix vind je bij mij in de behandelkamer terug. Ik ben analytisch en goed in het ontdekken van patronen. Ik ga graag de zoektocht met je aan hoe jouw patronen eruit zien en of aanpassing zou kunnen leiden tot vermindering van je klachten en/of problemen. 

Omdat ik persoonlijke ontwikkeling belangrijk vind en hou van nieuwe dingen leren, doorloop ik parallel aan mijn werk bij EvenZicht twee opleidingstrajecten: ik ben GZ- psycholoog in opleiding en Cognitief Gedragstherapeut in opleiding.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar