Lotte Tijdhof – Beeldend therapeut

Mijn naam is Lotte Tijdhof. Sinds 2019 ben ik als zzp’er betrokken bij Evenzicht, maar inmiddels heb ik mijn ondernemerschap opgezegd om volledig de overstap te maken naar deze organisatie. Waarom? Omdat werken bij EvenZicht voor mij betekent ‘Werken met kennis en kunde, vanuit je hart’.

Ik ben beeldend therapeut en geef therapie met paarden en honden.
Bij beeldende therapie wordt gebruikt gemaakt van creatieve materialen als verf, krijt en klei. Het eigen proces wordt zichtbaar én tastbaar en biedt daarmee de ruimte tot zelfreflectie en -ontwikkeling.
Tijdens therapie met paarden en honden werken we buiten met de dieren. Dieren reageren direct en intuïtief op de signalen die wij uitzenden. Hiermee geven ze ons de ruimte om onszelf een spiegel voor te houden en tot nieuwe inzichten te komen. De kern van het probleem en ook de oplossing ervan, zit in onszelf.

Kort gezegd geef ik therapie met alles wat ik leuk vind. Ik heb plezier in mijn werk en kan met vertrouwen uitdragen wat ik doe. Omdat mijn nieuwsgierigheid niet stopt, blijf ik me ontwikkelen en bijscholen.

Graag loop ik een stuk met je mee op jouw pad, om je te leren kennen, samen te zoeken naar welke informatie je lijf geeft en te ontdekken wat voor jou werkt. Zodat je kunt worden wie je bent.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar