Contact

Evenzicht is via de mail en op maandagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-14879172.
Op dat moment kunt u uw vragen stellen aan Irene Hoekstra. Zij is de praktijkondersteuner van EvenZicht. Ook kunt u natuurlijk ten allen tijde een mail sturen via info@evenzicht.nl. Beantwoording van de mail gebeurt z.s.m. maar zeker op bovenstaande dagdelen.

Waarneming: Bij ziekte wordt als dat nodig is vervanging binnen de praktijk geregeld.  U wordt hier dan persoonlijk, via de mail of tijdens het telefonisch contact met de praktijk geïnformeerd. Tijdens de vakanties kunt u – mocht het nodig zijn – een beroep doen op collega-behandelaren door te mailen naar: info@evenzicht.nl

Crisis: Mocht er sprake zijn van een crisis dan kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. De huisarts kan u verwijzen naar de crisisdienst.

Adres:
Hogeweg 25  8131 RJ  Wijhe.

Via openbaar vervoer is de Hogeweg het beste te bereiken via station Raalte waar je een OV-fiets kunt huren. Het is dan 4 km fietsen. Ook is het mogelijk om tegen vergoeding gebruik te maken van de breng/haalservice. Hierover kun je contact op nemen met Irene Hoekstra.

 

 

Corona-alert!

Ook binnen EvenZicht willen we ons steentje bijdragen aan het terugdringen van het Corona virus. In de praktijk is het mogelijk om voldoende afstand te houden en uiteraard kun je je handen bij ons ontsmetten. Kortom we kunnen op een verantwoorde en veilige manier elkaar zien. Uiteraard is het ook mogelijk om te beeldbellen mocht je je daar prettiger bij voelen. Laat het ons dan weten. 

En natuurlijk: bij Corona gerelateerde klachten kunnen we elkaar niet live zien. Wel kun je ervoor kiezen je de afspraak via beeldbellen door te laten gaan of (liefst zo tijdig mogelijk) te annuleren.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar