Contact

Evenzicht is altijd via de mail te bereiken. Zodra u gemaild hebt, reageren we zo spoedig mogelijk en bellen we u als u dat wilt zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord, dit kan sowieso op:

U kunt Irene Hoekstra bereiken op nummer: 06 148 791 72

Ons doel is om zoveel mogelijk te starten met persoonlijk contact. Dus we zoeken met u altijd naar een moment waarop zowel de praktijkondersteuner en u de tijd en gelegenheid hebben om rustig te praten. Onze praktijkondersteuner is Irene Hoekstra.

Bij EvenZicht werken verschillende mensen op verschillende locaties. De consulten bij EvenZicht kunnen gepland worden op maandag, dinsdag en donderdag overdag, op woensdag- en vrijdagmorgen en op dinsdag- en donderdagavond. Uiteraard verschillen de mogelijkheden per behandelaar. 

Waarneming: Bij ziekte wordt als dat nodig is vervanging binnen de praktijk geregeld.  U wordt hier dan persoonlijk, via de mail of tijdens het telefonisch contact met de praktijk geïnformeerd. Tijdens de vakanties kunt u – mocht het nodig zijn – een beroep doen op collega-behandelaren door te mailen naar: info@evenzicht.nl

Crisis: Mocht er sprake zijn van een crisis dan kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. De huisarts kan u verwijzen naar de crisisdienst.

Locaties en adressen

Sinds december 2021 heeft EvenZicht twee locaties. De eerste locatie is gevestigd op de grens tussen Wijhe en Raalte, de tweede locatie in het centrum van Raalte. Als u een afspraak maakt dan wordt ook met u besproken op welke locatie u wordt verwacht.

Locatie Wijhe

Hogeweg 25  8131 RJ  Wijhe.

Via openbaar vervoer is de Hogeweg het beste te bereiken via station Raalte waar je een OV-fiets kunt huren. Het is dan 4 km fietsen. Ook is het mogelijk om tegen vergoeding gebruik te maken van de breng/haalservice. Hierover kun je contact op nemen met Irene Hoekstra.

Parkeren: Bij de locatie in Wijhe zijn een aantal parkeerplaatsen. Tevens kunt u ook langs het zandpad dat naar ons kantoor leidt parkeren.  

Locatie Raalte

Nieuwe Markt 7a 8102 CG Raalte

Als u op de Nieuwe Markt loopt is het goed te weten dat de ingang van ons kantoor zich bevindt zich aan de achterkant van het gebouw waarin zich diverse winkels bevinden.

Het kantoor is op de bovenverdieping. Als u achterom loopt dan loopt u door het hek en ziet u de trap die naar ons kantoor leidt.

Parkeren: U kunt het beste uw auto parkeren in parkeergarage Het Schip. Deze parkeergarage bevindt zich onder winkels vlakbij ons pand en u kunt daar maximaal 3 uur gratis parkeren met gebruik van de zogenaamde blauwe kaart. Bij het kantoor, achter het hek zijn overigens ook twee parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen bereikt u door bij de Nieuwe Markt even door te rijden. Het pad naar de achterkant van ons kantoor bevindt is naast de Chinees aan de Brugstraat 7a.

Locatie Zuidlaren

Annerweg 30-32, Kamer A0.05 9471KV Zuidlaren

Vanaf eind 2021 is het ook mogelijk om in Zuidlaren een deel van de behandeling te volgen. Maya Wiegers heeft daar een kantoor. Intake en evaluaties zijn dan online of live in Wijhe met de regiebehandelaar.

Corona-alert!

Ook binnen EvenZicht willen we ons steentje bijdragen aan het terugdringen van het Corona virus. We houden ons daarbij aan de richtlijnen die vanuit de overheid worden gegeven. In de praktijk is het mogelijk om voldoende afstand te houden en uiteraard kun je je handen bij ons ontsmetten. Kortom we kunnen op een verantwoorde en veilige manier elkaar zien. Uiteraard is het ook mogelijk om te beeldbellen mocht je je daar prettiger bij voelen. Laat het ons dan weten. 

En natuurlijk: bij Corona gerelateerde klachten kunnen we elkaar niet live zien. Wel kun je ervoor kiezen je de afspraak via beeldbellen door te laten gaan of (liefst zo tijdig mogelijk) te annuleren.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar