Contact

Evenzicht is telefonisch bereikbaar op maandagmiddag van 13.00u tot 17.00u en donderdagmorgen van 9.00u tot 12.30u. Op dat moment kunt u uw vragen stellen aan Irene Hoekstra. Zij is de praktijkondersteuner van Evenzicht. Ook kunt u natuurlijk ten allen tijde een mail sturen. Beantwoording van de mail gebeurt zeker op bovenstaande dagdelen. Een kennismakingsgesprek plannen we op zo kort mogelijke termijn. Hiervoor is in principe geen wachtlijst. Wilt u direct een intake plannen, dan kan dat ook. Dit kan door te bellen of door zelf een afspraak online in te plannen. Hiervoor geldt wel een wachttijd. Om te weten waar u aan toe bent zowel qua traject als financieel is het verstandig om de werkwijze van EvenZicht te lezen. Deze informatie is terug te vinden op de website, in de folder van EvenZicht.

Waarneming: gedurende vakantie en ziekte wordt vervanging in de praktijk geregeld. Mocht hiervan sprake zijn dan wordt u hierover persoonlijk, via de mail of tijdens het telefonisch contact met de praktijk geïnformeerd.

Crisis: Mocht er sprake zijn van een crisis dan kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. De huisarts kan u verwijzen naar de crisisdienst.

Adres:

hoofdvestiging (Tineke)

tot december 2020:

Van Rechterenmarke 21
8016 KG Zwolle
06 14 87 91 72
info@evenzicht.nl

Vanaf december 2020:

Hogeweg 25 te Wijhe.

Adres nevenvestiging (Maya en Rosalie):

Rijnlaan 37
8032 JZ   Zwolle

Afspraak maken

Maak online een afspraak voor een intake

Afspraak maken

Corona-alert! Ook in deze tijd is het mogelijk om hulp te zoeken en te krijgen. Met jou zoeken we naar de oplossing die bij jou past terwijl we rekening houden met wat de richtlijnen vanuit de overheid zijn. Dit kan en mag gelukkig. Dus laat je niet weerhouden om contact op te nemen. Juist nu.

Wil je op korte termijn afspreken om kennis te maken? Stuur dan een bericht


arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar