Contact

Evenzicht is altijd via de mail te bereiken. Zodra u gemaild hebt, reageren we zo spoedig mogelijk en bellen we u als u dat wilt zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord, dit kan sowieso op:

Maandag: 9.00-12.00 uur

Dinsdag: 9.00-12.00 uur

Woensdag: 9.00-12.00 uur

Donderdag: 9.00-12.00 uur

Vrijdag: 9.00-12.00 uur

Irene Hoekstra en Femmeke van den Berg en Ingrid Neelis zijn degenen die u te woord zullen staan. Ze zijn te bereiken op nummer: 06 148 791 72. Mocht u niet kunnen bellen tijdens genoemde tijdsblokken dan kunt u via de mail (info@evenzicht.nl) verzoeken om een ander contact moment. Er zal dan een afspraak met u gemaakt worden op een tijdstip dat u past.

Ons doel is om zoveel mogelijk te starten met persoonlijk contact. Dus we zoeken met u altijd naar een moment waarop we samen voldoende tijd en gelegenheid hebben om rustig te praten.

Bij EvenZicht werken verschillende mensen op verschillende locaties. De consulten bij EvenZicht kunnen gepland worden op maandag, dinsdag en donderdag overdag, op woensdag- en vrijdagmorgen en op dinsdag- en donderdagavond. Uiteraard verschillen de mogelijkheden per behandelaar. 

Waarneming: Bij ziekte wordt als dat nodig is vervanging binnen de praktijk geregeld.  U wordt hier dan persoonlijk, via de mail of tijdens het telefonisch contact met de praktijk over geïnformeerd. Tijdens de vakanties kunt u – mocht het nodig zijn – een beroep doen op collega-behandelaren door te mailen naar: info@evenzicht.nl

Crisis: Mocht er sprake zijn van een crisis dan kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts. De huisarts kan u verwijzen naar de crisisdienst.

Locaties en adressen

EvenZicht maakt gebruik van drie locaties. De eerste locatie is gevestigd op de grens tussen Wijhe en Raalte, de tweede en derde locatie in het centrum van Raalte. Als u een afspraak maakt dan wordt ook met u besproken op welke locatie u wordt verwacht.

Locatie Wijhe

Hogeweg 25  8131 RJ  Wijhe.

Via openbaar vervoer is de Hogeweg het beste te bereiken via station Raalte waar je een OV-fiets kunt huren. Het is dan 4 km fietsen. Ook is het mogelijk om tegen vergoeding gebruik te maken van de breng/haalservice. Hierover kun je contact op nemen met Irene Hoekstra.

Parkeren: Bij de locatie in Wijhe zijn een aantal parkeerplaatsen. Tevens kunt u ook langs het zandpad dat naar ons kantoor leidt parkeren.  

Locatie Raalte

In Raalte hebben we inmiddels twee locaties, die vlak bij elkaar liggen. De adressen zijn:

Nieuwe Markt 6b 8102 CG Raalte

en

Nieuwe Markt 7a 8102 CG Raalte

De eerste locatie bevindt zich in de winkelstraat en is bereikbaar via de winkelstraat.

De tweede locatie bevindt zich op de bovenverdieping en is bereikbaar via de achterkant van het pand. U vindt de ingang als u de weg inslaat naast de winkel de Expert. Dan ziet u aan de rechterkant een hek, u kunt daar doorheen lopen en dan vindt u aan de rechterzijde een trap naar boven. Hier is de ingang van Nieuwe Markt 7b.

Parkeren: Voor beide locaties in Raalte geldt dat u het beste uw auto kunt parkeren in parkeergarage Het Schip. Deze parkeergarage bevindt zich onder winkels vlakbij ons pand en u kunt daar maximaal 3 uur gratis parkeren met gebruik van de zogenaamde blauwe kaart.

Voor de mensen die slecht ter been zijn: Bij het kantoor, achter het hek zijn overigens ook twee parkeerplaatsen beschikbaar. Deze parkeerplaatsen bereikt u door bij de Nieuwe Markt even door te rijden. Het pad naar de achterkant van ons kantoor bevindt is naast de Chinees aan de Brugstraat 7a.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar