Annet van der Wenden

Mijn naam is Annet van der Wenden en ik werk inmiddels ruim 25 jaar met veel plezier als (gz) psycholoog.
De laatste 15 jaar in een verslavingskliniek en daarnaast ook in praktijk Evenzicht.

Het mooie van mijn werk vind ik de uitdaging om samen op zoek te gaan naar wie jij bent en wie je kunt worden.
Uitgangspunt daarin is dat waar jij tegen aan loopt. In de loop van de jaren heb ik gezien en ervaren, zowel in mijn werk als in mijn eigen leven, dat ieder mens mogelijkheden heeft om verder te groeien.
Ieder op zijn eigen manier en tempo, ook al lijkt je situatie soms uitzichtloos.


Het begint wat mij betreft met mogen zijn wie je bent, met je “mooie” en “minder mooie” kanten. Van daaruit gaan we samen ontdekken wat jou belemmert in je leven en wat je daarin eventueel kunt veranderen. Waar ligt je kracht en hoe kunnen we die versterken.

Ik ben opgeleid als GZ psycholoog en EMDR therapeut, en ben gewend te werken volgens de CRA methode. Daarbij heb ik veel ervaring met mensen met complexe problematiek, waaronder verslaving, lvb en psychiatrische problematiek/persoonlijkheidsproblemen.

In mijn persoonlijk leven, en daarin ook in mijn werk, is mijn geloof in God leidend.
Dit betekent voor mij dat ik elk mens, ongeacht achtergrond en overtuiging, zie als uniek en vol mogelijkheden.
Dat jij daar mogelijk anders in staat is voor mij geen belemmering.

Als therapeut zal ik vooral proberen betrokken te zijn, jou te zien daar waar je nu staat en met jou ontdekken welke mogelijkheden er zijn om verder te groeien.

Ik ben BIG-geregistreerd 49920611225 en mijn persoonlijke AGB-code is 94101740

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar