Minke Breukink

Mijn naam is Minke Breukink. Sinds mijn afstuderen in 2013 als orthopedagoog heb ik diverse werkvelden binnen het vakgebied betreden. De grootste gemene deler ervan: meervoudige of complexere problematiek. Mijn uitdaging hierin is het zien van de mens achter de problemen. Ieder heeft namelijk zijn eigen bagage, behoeften, wensen, beperkingen en dromen. Ik wil dit graag samen met de ander ontdekken en onderzoeken.

Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij Oranjeborg, een zorginstelling voor mannen met een combinatie van ontwikkelings-, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Vanuit een groeiende ambitie ben ik in september 2020 gestart met de postmaster opleiding tot Orthopedagoog-generalist. Deze opleiding heeft mij bij EvenZicht gebracht. Inmiddels heb ik de opleiding succesvol afgerond en werk ik als orthopedagoog-generalist voor een aantal uur per week bij EvenZicht.

Ik werk het liefst op een gelijkwaardige manier, waarbij de cliënt en ik allebei onszelf kunnen zijn. Mensen omschrijven mij als rustig, eerlijk, leergierig en vriendelijk. Op zijn tijd ben ik graag kritisch en rechtdoorzee, om zodoende andermans ogen te openen en blik te verruimen. Ik zet de ander graag in zijn of haar kracht!

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar