Irene Hoekstra – managementondersteuning

Mijn naam is Irene Hoekstra, opgeleid als HBO-Verpleegkundige en heb in de afgelopen 20 jaar in verschillende organisatiegebieden van de gezondheidszorg gewerkt. Op dit moment werk ik in een behandelkliniek en vervul hier verschillende taken, een aantal gericht op het inrichten van zorgprocessen, het optimaliseren van het methodisch proces en coördineren van de ambulante vragen.  Naast mijn werkzaamheden in  de behandelkliniek, werk ik ook vanuit mijn eigen bedrijf. Vanuit dit bedrijf, Support met Zorg, richt ik mij op managementondersteuning en ondersteuning in projectwerkzaamheden in de meest brede zin. 

Vanuit dat oogpunt heeft EvenZicht mij ook gevraagd om ondersteuning te bieden. In mijn werk hoor ik terug dat ik vanuit een vriendelijke, oordeelsvrije houding te werk ga en mensen mij als een kundige en prettige samenwerkingspartner zien. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door een methodische aanpak, waarbij ik het doel niet uit het oog verlies. Ik ga vanuit gedrevenheid zorgvuldig aan de slag en ben zeer betrouwbaar in afspraken als ook in resultaten.

Sinds maart ben ik ook werkzaam binnen de dagbeleving van EvenZicht. Samen met jou zoek ik naar jouw mogelijkheden om nog meer te worden wie je bent en wilt zijn.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar