Isabel van den Brink

Hi! Ik ben Isabel en sinds eind januari 2023 loop ik stage bij EvenZicht in Wijhe en in Raalte. Net voor de zomer van 2022 heb ik mijn bacheloropleiding Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) afgerond, en momenteel ben ik bezig met de masteropleiding Klinische Psychologie, ook aan de RUG. Ondanks dat ik in Groningen studeer, woon ik lekker dichtbij, namelijk in Heino. Tijdens mijn stageperiode kan je me zowel in Wijhe bij de DagBeleving en in de praktijk in Raalte tegenkomen.

Ik hoop tijdens mijn stage mijn ‘boekenkennis’ te kunnen toepassen in de praktijk, maar ik kijk er vooral naar uit om nieuwe dingen te leren. Ik ben namelijk erg nieuwsgierig en leergierig en ik vind het leuk en leerzaam om in contact te staan met mensen.

Aandacht voor jou als individu binnen de GGZ vind ik een van de belangrijkste punten, zeker wanneer je net de moedige keuze hebt gemaakt om hulp te vragen. Dit is dan ook de voornaamste reden dat ik graag bij een instelling zoals EvenZicht ervaringen op wilde doen; kijken naar wie jij bent als persoon en daarbij zo goed mogelijk aansluiten binnen een behandeling. Ik hoop je daar in mijn opleiding tot basispsycholoog zo veel mogelijk mee te mogen ondersteunen.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar