Isabel van den Brink

Hi! Ik ben Isabel en ik werk als psycholoog bij EvenZicht. Sinds eind januari 2023 ben ik betrokken bij deze instelling. Ik houd me vooral bezig met de diagnostiek (het uitvoeren en verslagleggen van psychodiagnostisch onderzoek) en het geven en begeleiden van (E-health) behandelingen.

Ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), waar ik mijn bachelor Psychologie en de master Klinische Psychologie heb gevolgd. Tijdens mij masteropleiding heb ik me binnen EvenZicht vooral gefocust op het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, het geven van psycho-educatie ADHD en het meenemen van de DagBeleving in de ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Verder heb ik binnen mijn scriptie gefocust op het onderzoeken van exposuretherapie voor angstklachten, iets waar ik dan ook zeer geïnteresseerd in ben.

Ik ben van nature een zeer open, nieuwsgierig en leergierig persoon. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een laagdrempelige en gelijkwaardige behandelrelatie, betrouwbaarheid en humor. Aandacht voor jou als individu binnen de GGZ vind ik een van de belangrijkste punten, zeker wanneer je net de moedige keuze hebt gemaakt om hulp te vragen. Dit is dan ook de voornaamste reden dat ik graag bij een instelling zoals EvenZicht betrokken ben; kijken naar wie jij bent als persoon en daarbij zo goed mogelijk aansluiten binnen een behandeling. Ik hoop je daar zo veel mogelijk mee te mogen ondersteunen.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar