Voor jou, die vastloopt in je seksualiteit, je seksuele relatie, je seksverslaving.

Seksuele vragen en problemen zijn aan de orde van de dag. Iedereen heeft hier op zijn tijd mee te maken. Soms zijn de vragen en problemen zo groot dat seksuologische hulp gewenst is.
Tineke van der Veer – Mikkers is als seksuoloog werkzaam bij EvenZicht. Als seksuoloog werkt zij vanuit het zogenaamde biopsychosociaal model. Dit betekent dat er naar iemands seksualiteit gekeken wordt vanuit medisch, psychologisch en sociaal oogpunt. Door kennis en kunde vanuit verschillende disciplines te combineren is het mogelijk om samen met jou op zoek te gaan naar oplossingen die bij jou passen. Tineke doet dit niet op een zware, ingewikkelde manier, maar nuchter en direct, rekening houdend met een ieder, met jouw waarden en normen. Zo lukt het ons samen te ontdekken wat voor jou, jullie werkt, belangrijk en zinvol is.

Als er sprake is van eens seksverslaving dan gaan we samen aan de slag met “Vat van Zelfwaardering“, een effectieve methode in de behandeling van deze problematiek.

Helaas wordt seksuologische hulp niet vergoed door de zorgverzekeraar. Voor een individueel consult van 45 minuten wordt €100,00 in rekening gebracht. Voor een consult (vaak als stel) van 90 minuten wordt €150,00 in rekening gebracht.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar