Voor jou, die zoekt naar je wie je bent, mag, kan en wil zijn.

Wie ben ik, wat wil ik? Dat bespreek je natuurlijk met je vrienden, met de mensen die belangrijk voor je zijn. Maar soms is dat niet genoeg en niet alle onderwerpen zijn even gemakkelijk te bespreken. Je hebt behoefte aan een betrokken buitenstaander die jou ziet.

Ook kan het door allerlei psychische problemen (angst, depressie enz.) een hele klus zijn te ontdekken wat je wilt, wat je voelt. Gedachten en gevoelens kunnen soms zo verwarrend zijn. Het kan dan helpen om met een therapeut aan de slag te gaan om te ontdekken wie je bent, wat je belemmert, wat je geleerd hebt, waar je van droomt, welke vragen dit oproept, welke emoties. Zo uniek als jij bent, zo uniek zijn je vragen en zo uniek is jouw behandeling. Daarom zoeken we altijd met jou naar een behandeling die bij jou past.

De problemen die je hebt vragen om behandeling. EvenZicht kan zowel behandeling bieden passend binnen de basis ggz als specialistische ggz. Dit betekent dat we zowel kortdurende als langdurende behandeling aan kunnen bieden. EvenZicht heeft vooral expertise op het gebied van trauma, angst, seksualiteit, persoonlijkheid en autisme spectrum stoornissen. Mocht je baat hebben bij een behandeling waarbij de psychiater intensief betrokken is dan kunnen we dit helaas (nog) niet bieden binnen EvenZicht. EvenZicht biedt geen medicamenteuze behandeling. Wel is het mogelijk een psychiater te consulteren die uw huisarts kan adviseren.

Bij EvenZicht mogen alle vragen gesteld worden. Dit betekent alleen niet dat we alle vragen kunnen beantwoorden. Daarom is het belangrijk om ook aan te geven wat we niet kunnen. Er zijn vragen, situaties waarbij EvenZicht niet de juiste oplossing kan bieden. Belangrijk is het dan dat je bij een andere zorgaanbieder hulp zoekt. Dit is zo als er sprake is van:

Bij twijfel kun je natuurlijk altijd met ons bellen en met ons overleggen. 

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar