Susanne Beernink

Mijn naam is Susanne Beernink en ik werk sinds februari 2022 als psycholoog bij EvenZicht. Ik zie het leven als een grote reis, waarin we mogen leren over wie we zijn (en wie niet) en wat onze eigen waarheid is. De ervaringen en gebeurtenissen die ons hebben gevormd, maakt dat we verschillen van elkaar en toch zijn we allemaal mens. We hebben allemaal behoeftes, verlangens, moeilijkheden, uitdagingen, talenten, krachten en een ieder verdient het om vreugde en liefde te ervaren. Die overtuiging is mijn drijfveer. 

Vanuit warmte en acceptatie bied ik je – al luisterend – de ruimte, waarin alles wat je wel en niet bent omarmd wordt, jouw verhaal ertoe doet en je de onderwerpen en thema’s die zich in jouw leven voordoen in alle veiligheid mag bespreken en onderzoeken. Jij bent de regisseur van jouw leven. In onze sessies zal ik naast je staan en samen met je gaan kijken naar jouw pad, welke drempels je ervaart en hoe we deze kunnen verlagen dan wel wegnemen door jouw kracht in te zetten. 

Dat doe ik met liefde, rust en een analytische blik. De technieken die ik doorgaans inzet zijn Cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, mindfulness en imaginaire rescripting. 

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar