Drs. Rosalie Rolwes – Kloos

Mijn naam is Rosalie Rolwes-Kloos. Ik ben een 36 jarige psycholoog NIP met veel werkervaring binnen de basis en specialistische GGZ en de psychosomatische revalidatie.

Ik ben een laatbloeier en het mooie daarvan is dat ik op diverse gebieden ervaringsdeskundige ben, waardoor ik weet wat “struggelen” is en ik in staat ben tot een andere kleur empathie.

Mijn werk is voor mij een mooie zingeving. Elke dag weer ben ik dankbaar voor het kijkje in de ziel wat mensen mij geven. Daar is moed voor nodig. Ik bewonder de kwetsbaarheid, omdat daar ook de kracht en de authenticiteit zit.

Ik denk dat psychische problemen vaak ontstaan doordat we ons verzetten tegen onze zwaktes en kwetsbaarheden. Ik help mensen graag om meer compassievol met zichzelf om te gaan en daardoor meer in hun kracht te komen.

Je kunt bij mij terecht met angsten, depressieve klachten, dwanggedachtes, zingevingsproblematiek, moeite met voelen, psychosomatische, spanningsklachten, overprikkeling, assertiviteitsproblemen en verwante thema’s.

In 2004 heb ik mijn master psychologie behaald. Tijdens mijn loopbaan heb ik diverse bijscholingen gedaan waaronder de opleiding mindfulness based cognitieve therapie (MBCT), voice dialogue opleiding (dynamische vorm van schematherapie), EMDR opleiding, Affectfobietherapie (AFT), Acceptance Commitment Therapie (ACT), Neurolinquistisch programmeren (NLP) en cursussen op het gebied van re-integratie/ loopbaanadvisering. Vanuit deze stromingen werk ik dynamisch, afgestemd op jouw behoefte.

Naast mijn werkzaamheden voor Evenzicht geef ik mindfulness trainingen voor mijn eigen psychologiepraktijk Closer. Tot slot ben ik beheerder van Zorgpand Rijnlaan waar  Evenzicht een nevenlocatie heeft.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar