Mirjam Solen-Katsma

Ik ben Mirjam Solen-Katsma. Ik werk sinds april 2023 als GZ-psycholoog en orthopedagoog bij EvenZicht. Ik woon samen met mijn man, drie kinderen en onze hond vlakbij de Lemelerberg, waar ik graag wandel of sportief bezig ben. Mijn roots liggen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier heb ik geleerd om mensen te begrijpen vanuit hun unieke levensgeschiedenis en omgeving. Dat betekent dat ik de tijd neem om je te leren kennen zodat ik maatwerk kan bieden. In de behandeling vind ik het, naast het verminderen van de klachten, belangrijk om aandacht te hebben voor wat er al helpend en krachtig is en dit te versterken.

Een positieve insteek dus. Ik maak daarbij graag gebruik van een groene omgeving en beweging. Door het wandelen daalt de stress en komt je lijf tot rust. De natuur zorgt ervoor dat je meer oog hebt voor wat er om je heen gebeurt, in het hier en nu. Dat geeft een ander perspectief en (creatieve) nieuwe inzichten. Ik zal daarin naast je lopen en samen met jou op zoek gaan naar een betere balans in je leven, meer rust in je hoofd en mildheid voor jezelf.

Ik ben BIG geregistreerd (BIG 99925767125) en mijn persoonlijke AGB code is 94109443.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar