Maya Wiegers

Mijn naam is Maya Wiegers. Ongeveer 25 jaar geleden ben ik afgestudeerd als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en ik heb veel in het werkveld gewerkt met verschillende doelgroepen en binnen een verscheidenheid aan organisaties.

Om naast mijn ervaring mijn kennis te verbreden ben ik me in de loop der jaren steeds verder gaan bekwamen in de gedragstherapie en de traumatherapie (zowel enkelvoudig als complex trauma). Zo heb ik me in de afgelopen jaren vooral als therapeut gespecialiseerd op het gebied van de AFT, de Affectfobie therapie en het geven van EMDR therapie. Recent heb ik hier EFT (emotionally focused therapy) aan toegevoegd en dit betekent dat ik binnen EvenZicht zowel individuele als relatietherapie geef.

Naast mijn rol als therapeut ben ik ook jaren lang binnen de gezondheidszorg werkzaam geweest in verschillende managementrollen. Naast de managementrollen ben ik ook supervisor en train en coach ik nog steeds graag professionals in de uitoefening van hun rol en functie.

U vindt in mij een nuchtere therapeut die een luisterend oor biedt, graag inzicht geeft en doelgericht is. Betrouwbaarheid, discretie en gelijkwaardigheid zijn belangrijke waardes voor mij. In contact met anderen hoor ik veelal terug dat ik helder ben en transparant over wat er gebeurt in het contact en daardoor mensen aan het denken zet op een laagdrempelige manier.


Door zowel mijn werk- als mijn levenservaring weet ik welke obstakels het leven soms kan bieden en ben ik steeds beter in staat gebleken om cliënten gedurende hun eigen levensroutes goed te begeleiden.

Ik ben BIG-geregistreerd 69019514130 en mijn persoonlijke AGB-code is: 91109441

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar