Linda Wijkstra

Mijn naam is Linda Wijkstra. Sinds 2021 ben ik als ZZP’er betrokken bij Evenzicht maar sinds half 2023 de overstap gemaakt om 2 dagen vast voor Evenzicht te werken naast mijn eigen praktijk. Ik ben opgeleid tot psychomotorisch therapeut en traumaseksuoloog.

Je lijf heeft je veel te vertellen, er kunnen momenten in je leven zijn dat je hulp nodig hebt om weer te ontdekken wat je lijf je wil vertellen en te leren ernaar te luisteren. Door in beweging te komen en stil te staan bij jouw ervaring en beleving kun je (opnieuw) in verbinding komen met jezelf. 

Moeilijkheden waar je tegenaan loopt komen vaak voort uit ervaringen en gevoelens uit het verleden. Het heeft effect op je leven nu, bijvoorbeeld op je zelfvertrouwen, zelfbeeld, relaties en contact met anderen. Je bewust worden van belemmeringen, ontstaan door invloeden uit het verleden, is het begin van verandering. Ik luister graag naar je verhaal, zien wie je echt bent, ieder mens is waardevol en uniek. 

Ik geniet van het werken met mensen, samen met iemand een stukje meewandelen op zijn/haar levenspad. Ik ben een open, betrokken en spontaan persoon. Denken in mogelijkheden in plaats vanuit beperkingen vind ik belangrijk. Graag kijk ik samen met jou waar je krachten liggen en hoe je deze (terug) kunt vinden en kunt versterken. Als therapeut vind ik het belangrijk om samen met jou te kijken welke relaties en patronen in je leven invloed hebben op het probleem waar je tegenaan loopt. 

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar