Lianne Dijk

Mijn naam is Lianne Dijk, en met trots kan ik zeggen dat ik mijn praktijkleren voor de opleiding Beeldende Therapie bij EvenZicht afgelopen jaar succesvol heb afgerond. Gedurende het praktijkleren heb ik me ontwikkeld tot een zelfstandige en authentieke beeldend therapeut. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding en doe ik mijn praktijkgerichte onderzoek bij EvenZicht. Sinds augustus ben ik werkzaam als beeldend therapeut bij EvenZicht, ik ben te vinden op onze locatie in Wijhe op maandag en woensdag.

Het afgelopen jaar heb ik de boeiende wereld van beeldende therapie mogen verkennen, en het heeft me laten zien dat wanneer mensen uit hun hoofd en in hun lichaam gaan, er nieuwe inzichten en groeimogelijkheden ontstaan.

Mijn motivatie is om mensen daadwerkelijk te zien en ruimte te bieden aan hun unieke persoonlijkheid en de bagage die ze met zich meedragen. Binnen de beeldende therapie hebben we de kans om intensiever stil te staan bij interne belevingen, om emoties te verkennen, te ontdekken en te erkennen. Het is voor mij bijzonder om betrokken te zijn bij mensen en hen te ondersteunen in hun persoonlijke zoektocht. Samen kunnen we onderzoeken wat het beste voor jou werkt.

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar