Jenine Koelewijn

Sinds januari 2023 ben ik als sociotherapeut werkzaam bij de Dagbeleving van Evenzicht. Ik ben aanwezig in het ‘therapeutisch leefklimaat’; een plek waar je mag oefenen met vaardigheden die je hebt geleerd of nog eigen wilt maken. Ik ondersteun je daarbij door vanuit vertrouwen en respect een samenwerking aan te gaan waarin jij je veilig voelt en van waaruit je stappen mag gaan zetten die voor jou van belang zijn.

Je mag van mij verwachten dat ik je ondersteun en ook aanmoedig om (nieuwe) uitdagingen aan te gaan. Mijn ervaring is dat kleine concrete stapjes in het hier en nu je verder brengen dan grote doelen voor de toekomst.

Ik werk graag op plekken waar mensen met elkaar optrekken, met elkaar verbonden zijn en van elkaar leren. Ruim dertig jaar geleden startte ik mijn loopbaan als psychiatrisch verpleegkundige. Na een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben heb ik de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening gevolgd en ben ik ruim twintig jaar werkzaam geweest in diverse functies geweest binnen de Jeugdzorg. Toen ontstond er weer de behoefte om terug te gaan naar mijn ‘roots’ en ben ik, inmiddels alweer vier jaar, werkzaam binnen de GGZ.

Ik geloof sterk in de kracht van kwetsbaarheid; daar ontstaat echtheid, menselijkheid. En ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, in al hun ‘kleur en diversiteit’. Wie weet treffen we elkaar bij de Dagbeleving…

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar