Elke den Boer

Mijn naam is Elke den Boer – Pielman, ik woon in Hasselt met mijn man en mijn hond Jack. Sinds januari 2022 ben ik gezegend met een werkplek bij Evenzicht. 

Hier mag ik doen wat ik het liefste doe. Verbinding maken. Door op één lijn samen te werken met Tineke, andere behandelaren en vaktherapeuten leer ik steeds nieuwe dingen. Het is een voorrecht om naast mensen te mogen lopen binnen hun herstelproces. Dit doe ik door je te leren kennen, samen iets op
te bouwen, je aan te moedigen, vragen te stellen en te benoemen wat ik bij je zie. We blijven in contact over dat wat jij te leren hebt en hoe we dit
gaan doen. 

De jaren hiervoor heb ik als regievoerder voor het RIBW gewerkt. Hier ben ik veel verschillende mensen tegen gekomen met uiteenlopende achtergronden en problematieken. Het lukte mij goed om hier samenwerkingen te organiseren waarbij de client en zijn netwerk zich echt gezien en gehoord voelden waardoor er stappen gezet konden worden. Hier heb ik veel van geleerd. Ik heb veel mensen met autisme begeleidt en leren kennen. Hierdoor herken ik snel voor welke uitdagingen zij staan en hoe ik hier bij aan kan sluiten. Deze ervaring heb ik opgedaan binnen mijn eigen netwerk en tijdens mijn werk op een autisme locatie waarbij ik ook extra scholing heb gevolgd voor het begeleiden van deze doelgroep. 

Wanneer het nodig is kan ik serieus en gefocust zijn maar ik vind het ook erg belangrijk om samen te kunnen lachen. Het is soms nodig ruimte te ervaren door ook leuke dingen te doen en te genieten van wat er al wél is!
Het is een kracht van mij om patronen te herkennen, hierdoor vervolgens doelgericht te werken en dit samen te doorbreken door een creatieve aanpak
te verzinnen. 

Door structuur te bieden, veelzijdige activiteiten te organiseren en mensen
uit te dagen op de DagBeleving zet ik mij in voor een veilige sfeer waarbij iedereen zichzelf steeds meer durft te laten zien. Hierin laat ik mijzelf ook zien en kennen en probeer ik waar dat helpend kan zijn mijn eigen ervaringen ook te delen. Het is waardevol om te zien hoe mensen tot bloei
kunnen komen. Want er is niemand zoals jij en dat is jouw kracht. We dagen je uit om het avontuur aan te gaan en te worden wie je bent.

Als jij dit verlangen voor jezelf hebt dan hoop ik je te zien op de DagBeleving!

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar