Bianca Meijer Keizer

Ik ben Bianca Meijer Keizer, sinds de zomer van 2022 werkzaam als GZ-psycholoog bij Evenzicht.

In voorliggende jaren heb ik als orthopedagoog en later als GZ-psycholoog en regiebehandelaar binnen de gehandicaptenzorg, eerstelijnszorg en de GGZ gewerkt. Daarnaast ben ik sinds 2008 als integratief coach, trainer en supervisor betrokken bij Groundwork.

Ik ben getrouwd met Albert, woon vlakbij een bos en ben hier regelmatig te vinden met onze labrador Beau. Ik ben een zoeker: iemand die nieuwsgierig is, erin duikt, luistert, oprecht wil begrijpen. Ik ben een enthousiaste idealist, een dromer, betrokken en zorgvuldig. Ik schrik niet zo snel en vind het belangrijk dat alles wat speelt er mag zijn. Ik neem serieus én werk met humor. Ik geloof dat Liefde overwint en geniet ervan wanneer mensen tot bloei en ontwikkeling komen.

Inmiddels heb ik de 40 aangetikt en heb ik door mijn professionele ervaring en persoonlijke levensverhaal affiniteit met en expertise op het gebied van het behandelen van mensen met angst- en stemmingsklachten, trauma en dwang ontwikkeld.

Voor mij is het belangrijk om te werken vanuit dat wat mooi, goed en krachtig is, vanuit wie jij bent. Daarbij heb ik aandacht voor de context waarin je leeft, jouw kwaliteiten, verdriet of andere emoties waar je mee te dealen hebt. Dat wat voor jou leeft en belangrijk is. Dat doet ertoe. Jij doet ertoe!

Gun jezelf de tijd en ruimte die nodig is problemen te begrijpen, vertrouwen te herstellen, pijnlijke gebeurtenissen te verwerken, niet meer helpende patronen los te laten en naar nieuwe manieren te zoeken. Ik loop graag een stukje met je op, waarbij jij erop kan vertrouwen dat ik mijn kennis en ervaring inbreng en we steeds samen nagaan of het jou helpt je eigen weg te vinden en te groeien.

Ik ben BIG-geregistreerd: 29927499425 en mijn persoonlijke AGB-code is: 94107411

arrow-right arrow-left facebook twitter linkedin help_outline paper calendar